På spåret

Nu är "storbarnen" iväg, det blev lite förseningar, men de kom iväg i alla fall. Tåget som barnens pappa åkte på var försenat 2 timmar, och så blev det ytterligare förseningar, så de skulle ha missat 14-tåget tillbaka till Gävle. Vi åkte ner till stationen för att hämta deras pappa - så skulle vi få åka hem igen och vänta till 16-tåget, men hur det var så stod 14-tåget och väntade när vi kom ner till stationen - som tur var hade vi redan packat i väskorna i bilen, så jag fick rycka ur barnen ur bilen, Hedda under armen, ut med enorma resväskan och ryggsäckar:

- SPRING UNGAR!!! Sprriiiiing! Skynda er!

Pappans tåg gled precis in på stationen, han hann slänga sig av, fånga upp barnen och kliva på andra tåget tillbaka så gled det iväg. Snacka om drama:D Kändes lite snopet efter, vi hann knappt säga hej då ordentligt.

Idag ska jag passa på att åka och köpa cykel till Vilda, hon fyller 8 på torsdag nästa vecka - jag kan ju inte gärna handla när hon är hemma, hon är för smart för att dribblas bort. Då är frågan bara...färg? Det hon tycker är underbart vackert ena veckan är barnsligt, löjligt, gräsligt fult nästa. Ett vågspel. Fast å andra sidan, blir hon inte glad över en ny cykel, så kanske hon inte ska ha en ny cykel helt enkelt. Då kör vi på kottar och pinnar ett tag i present istället så kanske hon ändrar sig...moahahaha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0