Med hoppsansteg i vattenpussarna

Va fan, jag hinner ju inte skriva när jag jobbar!:)...har blivit varje dag den här veckan, och från nästa blir det schemalagda tider, drygt 80 %...eller snarare närmare hundra, firman stoppar in när det behövs - vilket är nästan jämt.

Vilda och Beppe blev hastigt och lustigt hämtade av sin pappa igår, han var ledig och ville ha dem en dag tidigare...och Hedda ska vara med mormor lördag till söndag....för den här bruden drar till Stockholm. Hepp. För nästa dejt *tokfladdrar med lösögonfransarna och kastar stjärnglitter med ögonen*. Och nej, det är INTE någon ny, ingen 08...utan det är fortfarande skåningen *sitter belåtet med mungiporna fastkrokade vid öronen*.

Jag kan bara le. Livet är bra gött. Vare sig solen skiner eller om det öser ner. Jag dansar på med vadarstövlarna hängandes lite lagom nonchigt, hoppar i regnpölarna och lyser ikapp med solstrålarna som bryter sig fram genom molnen.

Och ikväll blir det ensammys med Heddaliten. Bara, bara vi. Jaja, Willy med...skruttkaninen som hade brutit sig ur buren och in i vardagsrummet medan jag jobbade. Och smetat kaninbajs över hela golvet. Han är inte rädd om livhanken han inte. Men det är klart, han är ju ingen hare, han är ju kanin.

Kommentarer
Postat av: Karin

Låter tokroligt! Ta hand om dig i den stora staden nu! Och ha snuskigt roligt! Helst bara snuskigt HAHAHA

2010-04-23 @ 20:42:21
URL: http://karinsanglar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0